Acasă Actualitate Muzică, dans și băutură printre leagăne și tobogane la Brașov (FOTO)

Muzică, dans și băutură printre leagăne și tobogane la Brașov (FOTO)

”Bubuială” printre leagăne și tobogane!

În spațiile destinate copiilor se organizează mai nou și distracții cu DJ pentru adulți. Cel puțin așa reiese dintr-un afiș care circulă pe internet intitulat ”Garden Party”. Evenimentul ar urma să aibă loc pe 19 august la Clubul Copiilor!   ”Socializare, dans, mâncare, băutură și vibe. De la 15.00 la 22.00”, se mai arată în afiș. Culmea, această locație ”Clubul Copiilor”, așa cum apare pe afiș este asociată cu GLO și Bacardi…Ce să înțeleagă un adolescent dacă citește afișul?

Numai că, deși s-a anunțat cu mare fast, se pare că nu există avizele/autorizațiile necesare pentru a organiza astfel de evenimente. O certitudine cu privire la acest aspect vine chiar din partea Primăriei Brașov.

Are dreptul să organizeze doar evenimente pentru copii”, a declarat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

Interesant este de văzut ce se va întâmpla dacă această ”distracție” pentru adulți va fi organizată. Ce vor face cei de la Poliție, de la Primăria Brașov și alte instituții abilitate să ia măsuri. Nu de alta, dar le mai vin idee și altora să organizeze evenimente fără a avea aprobările necesare.

Reamintim că în urmă cu un an, a mai fost organizat un eveniment tot cu muzică și băutură în aceeași locație. Atunci au intervenit polițiștii locali și au împărțit și câteva amenzi.

 

 

Distracție sub Tâmpa cu muzică la maxim la fel ca pe litoral(VIDEO)

YouTube video