Acasă Actualitate Motociclist rănit într-un accident de circulație (FOTO)

Motociclist rănit într-un accident de circulație (FOTO)

0

Accident rutier pe strada Ioan Popasu din Brașov.
La fața locului au fost direcționate echipaje ale Biroului Rutier Brașov și se efectuează cercetări pentru a se stabili circumstanțele în care a avut loc acesta.

În accident au fost implicate un autoturism si o motocicletă. Din impact a rezultat vătămarea corporală a motociclistului, un tânăr de 21 de ani, care a primit îngrijiri la fața locului și urmează să fie transportat la o unitate spitalicească.

Traficul rutier este blocat la acest moment pe strada Ioan Popasu, urmând a fi reluat după finalizarea cercetărilor de la fața locului”, au spus reprezentanții IPJ Brașov.

 

Articolul precedentMunicipiul Codlea, investiție de peste 6.5 milioane lei pentru modernizarea unităților de învățământ preuniversitar
Articolul următorCosmonautul Dumitru Prunariu, cetățean de onoare al județului Brașov
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.