Acasă National Modestie cât cuprinde…Klaus Iohannis, nouă deplasare în străinătate cu un avion privat

Modestie cât cuprinde…Klaus Iohannis, nouă deplasare în străinătate cu un avion privat

0
Nouă deplasare a președintelui României în străinătate cu un avion privat! În perioada 16-17 mai, președintele României, Klaus Iohannis, va coprezida cel de-al patrulea Summit al Consiliului Europei. Președintele se va deplasa în Islanda cu un avion privat de tip Dassault Falcon 7X de la compania luxemburgheză GlobalJet.
”PE SCURT: pentru vizita oficială din Islanda a președintelui României, Administrația Prezidențială a închiriat un avion privat de tip Dassault Falcon 7X de la compania luxemburgheză GlobalJet.
Avionul închiriat are o capacitate de transport de maximum 12 pasageri și poate zbura fără escală din București până în Keflavik (Islanda).
Conform Administrației Prezidențiale, vizita din Islanda va avea loc în perioada 16-17 mai 2023, iar președintele va coprezida cel de-al patrulea Summit al Consiliului Europei.
În acest an, președintele României a mai călătorit în vizitele oficiale din Asia și America de Sud cu avion închiriat de la GlobalJet.” au transmis cei de la BoardingPass.
sursa foto BoardingPass