Acasă Actualitate Modernizare și eficientizare energetică la Maternitatea Brașov

Modernizare și eficientizare energetică la Maternitatea Brașov

0
Proiectul de modernizare și eficientizare energetică a corpului nou al Maternității Brașov este într-un stadiu avansat de execuție.  Lucrările includ izolarea termică a fațadei, înlocuirea instalațiilor de încălzire și a sistemului de furnizare a apei calde, instalarea de panouri solare și pompe de căldură, modernizarea sistemelor de climatizare și de ventilare mecanică, precum și alte îmbunătățiri necesare obținerii avizului de securitate la incendiu.
”Proiectul de modernizare și eficientizare energetică a corpului nou al Maternității Brașov este ntr-un stadiu bun de execuție.
Împreună cu colegul Mihai Pascu, managerul de proiect, am făcut vineri după-amiază o scurtă vizită pe șantier și am discutat cu reprezentanții constructorului despre ce mai este de făcut, astfel încât termenul contractual de încheiere a lucrărilor să fie respectat.
Proiectul „Modernizare, dotare și eficientizare energetică a corpului S+P+7+M și corp extindere (de legătură) existent între corpul nou și corpul vechi ale Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie «Dr. I.A. Sbârcea» Braşov” este finanțat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020 și este în valoare de 26.552.919,96 lei.
Printre lucrările care se execută în prezent se numără izolarea termică a fațadei, înlocuirea instalației de încălzire și reabilitarea sistemului de furnizare a apei calde, montarea de panouri solare și pompe de căldură, modernizarea sistemelor de climatizare și de ventilare mecanică, modernizarea instalațiilor de iluminat, recompartimentări interioare, precum și lucrăre necesare obținerii avizului de securitate la incendiu.” a anunțat Șerban Tudorică-Constantin, președintele Consiliului Județean Brașov. 
Articolul precedentCurățenia de toamnă. Cum gestionăm deșeurile responsabil
Articolul următorAccident rutier între Râșnov și Predeal. O persoană a murit(FOTO)