Acasă Local Mințile luminate din Primăria Brașov lovesc din nou! (FOTO)

Mințile luminate din Primăria Brașov lovesc din nou! (FOTO)

0

Vrei să te relaxezi pe o bancă amplasată pe strada Mihai Viteazu ca să poți respira liniștit noxele de la mașini și praful de la cele două mari construcții din zonă? Vrei să auzi zgomotele de la picamerul folosit la ridicarea unor blocuri? Vrei să auzi claxoane, să numeri mașinile, să simți gazele de eșapament?

Atunci ai o șansă!

Primaria Brașov s-a gândit la tine, s-a gândit de fapt cum să scape de tine, altfel este ne neînțeles amplasarea unor bănci la străda, într-un loc unde se va mai construi încă vreo câțiva ani, deci nici vorbă de liniște, de aer curat, de relaxare.

Culmea, lângă zona unde au fost montate băncile sunt câteva parcuri, între blocuri, dar care nu au bănci destule. În loc să fie amplasate în locuri liniștite, unde într-adevăr să te poți odihni, Primăria Brașov a decis că unde e zona mai poluată și unde e mai multă gălăgie,  acolo merită brașovenii să se ”relaxeze”.

Adevărul, că sunt multe decizii luate pe genunchi la Primăria Brașov, dar din ce se vede și foarte mulți proști! Să nu mergi să vezi unde vor fi amplasate aceste bănci, să iei deciziile doar din pix, e strigător la cer. Și să montezi mai multe bănci într-o zonă unde nu se plimbă foarte mult lumea, spune mult despre creierul celui care a luat această decizie de doi lei. Ca și administrația locală…de doi lei.