Acasă Administrativ Ministerul Dezvoltării finanțează 50 de proiecte de infrastructură rutieră și tehnico-edilitară în...

Ministerul Dezvoltării finanțează 50 de proiecte de infrastructură rutieră și tehnico-edilitară în valoare de 485,5 milioane de lei

Adrian Ioan Veștea, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a anunțat pe pagina sa de Facebook că 50 de noi investiții în infrastructura rutieră și tehnico-edilitară primesc finanțare de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Contractele, în valoare totală de 485.542.899,36 de lei, urmăresc modernizarea și reabilitarea drumurilor de interes local, amenajarea trotuarelor, acostamentelor, rigolelor carosabile și a podețelor, precum și înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă și a celor de canalizare.

„Astăzi, am semnat la sediul MDLPA contractele de finanțare pentru 50 de proiecte de infrastructură rutieră și tehnico-edilitară în valoare totală de 485,5 milioane de lei. Aceste proiecte reprezintă o parte vitală a viziunii noastre pentru o Românie modernă.

Proiectele vor fi implementate în 28 de județe din întreaga țară, contribuind la creșterea mobilității și accesibilității pentru toți cetățenii noștri.”, a transmis Adrian Ioan Veștea, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.