Acasă Social Mincinoșii din fruntea Primăriei Brașov! În municipiu a crescut numărul accidentelor rutiere,...

Mincinoșii din fruntea Primăriei Brașov! În municipiu a crescut numărul accidentelor rutiere, nicidecum nu a scăzut!

Administrația USR se laudă cu MINCIUNI, așa cum au făcut încă de la începutul mandatului! Una dintre ele se referă la numărul accidentelor rutiere! Liderii USR au ieșit rând pe rând cu postări pe Facebook unde se laudă că datorită deciziilor luate la nivel administrativ, numărul accidentelor rutiere a scăzut în Brașov. Total FALS! O confirmă statisticile furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean din Brașov. Culmea, numărul accidentelor a crescut, dar și a morților!

Pe raza municipiului Brasov, in primele 10 luni ale anului 2023 s-au inregistrat un numar de 283 accidente rutiere, din care 244 accidente rutiere usoare, soldate cu 290 de persoane ranite usor si 39 accidente grave, soldate cu 6 persoane decedate si 36 de persoane ranite grav.

Prin comparatie, in aceeasi perioada a anului 2022 s-au inregistrat un numar de 268 de accidente rutiere, din care 232 accidente usoare, soldate cu 264 de persoane ranite usor si 37 de accidente grave, soldate cu 3 persoane decedate si 34 de persoane ranite grav.

In ceea ce priveste accidentele rutiere grave produse ca urmare a neacordarii prioritatii de trecere pietonilor angajati in traversarea regulamentara a drumului public, pe raza municipiului Brasov, in primele 10 luni ale anului 2023 au fost inregistrate un numar de 8 accidente grave, soldate cu 1 persoana decedata si 7 persoane ranite grav.

Prin comparatie, in aceeasi perioada a anului 2022 s-au inregistrat un numar de 7 accidente grave, soldate cu 7 persoane ranite grav”, ne-a transmis IPJ Brașov.

Ce înseamnă acest lucru? Că primarul Coliban & USR mint pentru a se salva electoral!