Acasă Actualitate Mesaj unanim din parte reprezentanților PNL Brașov: „Stop jignirilor și limbajului golănesc...

Mesaj unanim din parte reprezentanților PNL Brașov: „Stop jignirilor și limbajului golănesc în Primăria Brașov”

0

Organizația municipală și consilierii locali PNL Brașov condamnă comportamentul reprobabil, fără precedent în instituția Primăriei, manifestat ieri, în cadrul ședinței Comisiei Juridice a Consiliului Local.

„Solicităm măsuri urgente, ferme și clare împotriva funcționarului public (inspector la Biroul Relații Externe Turism și Evenimente din Primărie), care a jignit-o într-un mod absolut incalificabil pe colega noastră, consiliera PNL, Pamela Maria Diaconu.

Situația în care a fost expusă colega noastră depășește orice urmă de bun-simț, civilizație și decență. Gravitatea întâmplării este cu atât mai mare cu cât angajatul în culpă nu și-a cerut scuze pentru fapta comisă și nici măcar nu a dat semne că ar regreta-o.
Totodată, ca și conducător al instituției unde funcționarul public în cauză este angajat, domnul primar Coliban a asistat impasibil la cele petrecute și a găsit de cuviință să-i ia apărarea, caracterizându-i jignirea, limbajul indecent și atitudinea ca pe „o greșeală umană”. Ba mai mult, l-a acuzat de bullying (!) pe colegul nostrul consilier PNL, Costel Vieriu, care a cerut sancționarea funcționarului respectiv.

Nu domnule primar, nu este vorba doar de „o greșeală umană”! Avem de-a face cu un comportament incalificabil nu doar pentru o instituție publică, ci pentru toți oamenii normali, care au un minim de bun-simț și decență.
Nicio femeie, niciun om nu merită și nu trebuie să fie, vreodată, în situația în care a fost împinsă colega noastră.

De la violența verbală până la cea fizică este doar un pas. De aceea, astfel de comportamente trebuie sancționate de către fiecare om de bună credință.

De urgență, solicităm primarului și celor în drept să ia toate măsurile care se impun ca astfel de comportamente ale angajaților Primăriei Brașov să nu se mai repete.”, au transmis reprezentanții Organizatiei Municipale PNL Brasov!

IREAL! Derapaj grav al unui angajat din Primăria Brașov în timpul unei ședințe : ”Ce proastă e, să-mi bag pu..a”!VIDEO