Acasă Social IREAL! Derapaj grav al unui angajat din Primăria Brașov în timpul unei...

IREAL! Derapaj grav al unui angajat din Primăria Brașov în timpul unei ședințe : ”Ce proastă e, să-mi bag pu..a”!VIDEO

1

Apucături golănești la Primăria Brașov!

Tupeul și nesimțirea au atins cote alarmante la Primăria Brașov, instituție condusă de primarul Allen Coliban! La o ședință pe comisii, un angajat de la departamentul Turism și Relații Externe a avut o ieșire demnă de Epoca de Piatră, nicidecum de un angajat al primăriei. La intervenția Pamelei Diaconu, consilier local PNL, angajatul a exclamat ”Ce proastă e, să-mi bag pu..a”.

Culmea, în loc să fie scos de urgență din sală, atât primarul Allen Coliban, cât și consiliera USR Beatrice Moraru au sărit în apărarea grobianului. Este vorba despre aleșii USR, cei care săreau ca arși când Flavia Boghiu a fost jignită. Nu și acum, mai ales că individul este angajat chiar la departamentul fostului consilier al primarului, ”Nicoînprimărie”. Cu alte cuvinte, dublă măsură pentru USR. Urât, mai ales că s-a ajuns ca un consilier local să fie jignit în ultimul hal de un astfel de individ.

Într-o țară civilizată acest individ era demis din acel moment, nici nu ar fi fost nevoie de intervenția consilierilor PNL sau PSD. Omul trebuie să plece acasa! Astfel de specimene nu au ce căuta la Primăria Brașov!

De altfel, de 4 ani, angajații Primăriei Brașov fac ce vor în instituție. Cei din ”zona” primarului mai mult stau afară la țigări decât la muncă. Sunt pauze, corect, dar nu din jumătate în jumătate de oră…

 

 

 

YouTube video