Acasă Actualitate MASSIF 2024 va avea loc în perioada 14-17 martie. De când se...

MASSIF 2024 va avea loc în perioada 14-17 martie. De când se vor pune în vânzare abonamentele?

0

Massif, cel mai nou și așteptat concept de divertisment de la munte din România, își va redeschide porțile în perioada 14-17 martie 2024, în Poiana Brașov. Cea de-a doua ediție a celui mai mare festival de muzică dintr-o stațiune montană vine cu o abordare wild și cu multe activități și momente de neuitat pentru iubitorii de muzică, distracție și munte.

Organizatorii au început deja pregătirile și promit să aducă pe pârtiile din stațiune un mix perfect de genuri muzicale, activități montane și entertainment. Ediția 2024 va transforma, pentru a doua oară, Poiana Brașov într-una dintre cele mai râvnite locuri de petrecere din Centrul și Estul Europei.

 

Prima ediție a festivalului Massif a adunat peste 38.000 de iubitori ai muzicii, distracției și muntelui, în cele 3 zile de show-uri și concerte live din Poiana Brașov. Peste 100 de artiști români și internaționali au animat atmosfera la scenele de la baza pârtiei și la apres-ski-urile partenere. În timpul festivalului, participanții s-au bucurat de o diversitate de genuri muzicale: de la muzică electronică, folclor experimental, rap, trap, disco, rock și pop.

 

Atât fanii festivalului, cât și artiștii au fost captivați de experiențele trăite la Massif:

 

,,E ceva cu oamenii de aici, trăiesc intens bucuria muzicii, iar acest lucru este extraordinar pentru fiecare artist”, a declarat MORTEN.

 

,,Am o bucurie imensă de fiecare dată când vin în România, pentru că de fiecare dată experiența e diferită”, a declarat Dimitri Vegas.

PRIMELE ABONAMENTE SE PUN ÎN VÂNZARE PE 21 NOIEMBRIE

 

Toți fanii Massif au posibilitatea de a achiziționa abonamente la un preț special, înregistrându-se pe platformă și completând formularul de aici. Toți cei care se înregistrează vor beneficia de un voucher cadou pe care îl vor putea folosi la achiziția abonamentului de festival.

Primele abonamente la Massif vor fi puse în vânzare pe data de 21 noiembrie 2023

 

Festivalul Massif, organizatorii, împreună cu autoritățile locale, își propun să transforme Poiana Brașov în cea mai atractivă stațiune montană destinată tinerilor din Europa și să o pună pe harta internațională a evenimentelor de muzică.

 

 

Articolul precedentLa Oradea se poate! Rețea de pasaje rutiere în zona metropolitană
Articolul următorMASSIF 2024 is set to take place from March 14th to March 17th. When will the passes be available for purchase?
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.