Acasă Local VIDEO. Mascații i-au luat din pat pe traficanții din Brașov! Au vrut...

VIDEO. Mascații i-au luat din pat pe traficanții din Brașov! Au vrut să scape de droguri aruncându-le pe geam

0

”Poliția, deschideți ușa”!  Descindere la traficanții de droguri din Brașov!

La data de 01.02. 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus, în două cauze penale,  reținerea a 3 inculpați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.
Din cercetările efectuate a rezultat că inculpații,  au deținut și comercializat, în mai multe rânduri, cantități de droguri de risc (canabis) și de mare risc (MDMA) către consumatori din județul Brașov, pentru sume între 40 și 900 lei.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate cantități de droguri (canabis  și ketamină), mai multe grindere și cântare electronice de precizie, obiecte purtătoare de urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.
În cursul zilei de 02.02. 2024, judecătorul de drepturi şi libertăţi, din cadrul Tribunalului Brașov, a dispus arestarea preventivă a celor trei inculpați,  pentru o perioadă de 30 de zile.
Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Braşov.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Vezi VIDEO