Acasă National Marian Rasaliu: ”Relansarea industriei de apărare din județul Brașov este vitală, atât...

Marian Rasaliu: ”Relansarea industriei de apărare din județul Brașov este vitală, atât pentru ministerul Apărării Naționale, cât și pentru ministerul Economiei!”

0

La invitația ministrului Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, am participat alături de ceilați membri ai comisiilor pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Senat și din Camera Deputaților la o întâlnire de lucru la sediul Ministerului Apărării Naționale.

Relansarea industriei de apărare, și aici mă refer la fabricile din județul Brașov, este vitală, atât pentru ministerul Apărării Naționale, cât și pentru ministerul Economiei. Încă din perioada în care eram prefect am făcut toate demersurile pentru ca Fabrica de pulberi de la Făgăraș să reia producția.Ministerul Economiei coordonează activitatea acestor întreprinderi, armata lansează comenzile prirn ROMARM. Acesta este circuitul.

De foarte multe ori am efectuat vizite cu miniștri ai Economiei sau reprezentanți din minister la aceste fabrici. Toată lumea a promis că producția va fi relansată. Avem cu ce să reconstruim această industrie, încă avem forță de muncă specializată, voință există!