Acasă Administrativ A fost semnat contractul de finanțare în valoare de 16 milioane de...

A fost semnat contractul de finanțare în valoare de 16 milioane de lei pentru varianta ocolitoare a Municipiului Făgăraș

0

Vești excelente pentru locuitorii din Făgăraș, dar și pentru cetățenii județului Brașov. În curând ar putea începe lucrările la mult așteptata variantă ocolitoare a municipiului Făgăraș. A fost semnat contractul de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” în valoare de 16 milioane de lei.

Am semnat contractul de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” în valoare de 16.000.000 lei. Urmează finalizarea licitației prin desemnarea constructorului, proiectarea tehnică și începerea lucrărilor.

Durata contractului este de 3 luni, pentru serviciile de proiectare și asistență tehnică, respectiv 24 de luni, pentru execuția lucrărilor.
Varianta ocolitoare va fi construită în partea de nord a municipiului, pe o lungime de aproximativ 5,9 km, se va desprinde din DN1 la km 232+324 și se va închide în DN1 la km 236+263. În cadrul proiectului vor fi realizate trei intersecții giratorii pentru a permite accesul spre și dinspre DN1 și DJ104D. Pentru a asigura condiții optime de trafic, ele vor fi prevăzute cu sisteme de iluminat public și panouri antifonice.” a declarat Gheorghe Sucaciu, primarul municipiului Făgăraș.
Articolul precedentMarian Rasaliu: ”Relansarea industriei de apărare din județul Brașov este vitală, atât pentru ministerul Apărării Naționale, cât și pentru ministerul Economiei!”
Articolul următorPrimăria a început pregătirile pentru Luna curățeniei