Acasă Sport Mare „realizare” a miticilor lui Coliban: Corona e anchetată pentru un meci...

Mare „realizare” a miticilor lui Coliban: Corona e anchetată pentru un meci trucat!

Federația Română de Handbal a înștiințat clubul Corona Brașov că este anchetat de Comisia de Disciplină, deoarece există suspiciuni pentru trucarea meciului din ultima etapă de campionat, cu SCM Râmnicu Vâlcea (38-34, 16-23 la pauză). Prin rezultatul respectiv echipa Brașovului și-a asigurat prezența în Liga Națională în sezonul următor, evitând astfel barajul de menținere sau retrogradare de pe prima scenă a României.

Scandalul a început în mediul online și social media imediat după fluierul final. Site-ul Sport Exclusiv a lansat acuzații grave la adresa celor două formații implicate în partida cu pricina: „Corona Brașov a primit CADOU punctele de la SCM Rm. Vâlcea, care s-a dat pierzătoare în ultima etapă. Rușine pentru blatul pe față!”.

De asemenea, pagina suporterilor din Vâlcea (Asociația Liga Suporterilor Vâlceni) a fost umplută de comentarii și acuzații. „Final de sezon cu iz de audieri la DNA!”, a fost concluzia fanilor.

Acesta este handbalul de „performanță” reușit pe banii brașovenilor și marea „realizare” a miticilor aduși la CSM Corona Brașov de primarul Allen Coliban. Se impun măsuri urgente la clubul unde lăfăiala milionarilor în euro produce grave prejudicii de imagine comunității brașovene.

Este așteptată o poziție fermă din partea Consiliului Local, autoritatea sub care instituția Corona își desfășoară activitatea.