Acasă Sport Marco Popescu, noul căpitan al FC Braşov, convocat la naţionala României Under...

Marco Popescu, noul căpitan al FC Braşov, convocat la naţionala României Under 16

0

Noul sezon începe cu veşti cât se poate de bune pentru Centrul de Copii şi Juniori de la FC Braşov. Marco Popescu a fost convocat la o acțiune a Federaţiei Române de Fotbal. Marco Popescu a fost convocat de FRF, alături de componenții lotului echipei naţionale de Under 16, jucători născuți în 2008, în perioada 19 – 26 august într-un stagiu de pregătire care va cuprinde şi două meciuri amicale contra reprezentativei Ciprului.

Tânărul Marco Popescu tocmai a debutat, săptămâna trecută, pentru FC Braşov într-un meci oficial. Mai mult, la doar 15 ani a purtat pe braţ banderola de căpitan în meciul din Cupa României contra formaţiei AFC Odorheiu Secuiesc. Nu există o statistică oficială referitoare la vârsta căpitanilor din istoria FC Braşov, dar este foarte probabil ca Marco să fie cel mai tânăr stegar care a purtat banderola pe braţ.

Stagiul de pregătire al lotului naţional începe în data de 19 august la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea. Meciurile contra Ciprului Under 16 sunt programate în datele de 23 şi 26 august.

Marco Popescu este la prima convocare a lotului de Under 15, însă sezonul trecut a făcut parte din lotul echipei de U15, şi a participat cu echipa naţională la toate stagiile de pregătire. Băiatul evoluează pe postul de atacant lateral stânga şi a fost crescut la echipele de juniori de Ionuţ Mitroi, şeful Centrului de Copii şi Juniori de la FC Braşov.

Articolul precedentSalvamont Brașov vine cu recomandări pentru turiști, după recordul de evenimente înregistrat ieri
Articolul următorDino Parc Râșnov te invită la SleepOver!