Acasă Actualitate Dino Parc Râșnov te invită la SleepOver!

Dino Parc Râșnov te invită la SleepOver!

0

Dacă vrei să petreci o seară alături de cei mai prietenoși dinozauri din toate timpurile, te poți înscrie la SleepOver-ul de la Dino Parc! De azi, Dino Parc Râșnov a deschis înscrierile pentru următoarele două weekend-uri.

Ce include biletul pentru SleepOver?

Foc de tabără și marshmallows pentru fript;

Tur ghidat printre cei 120 de dinozauri, pe înserat;

Vânătoare de colți de dinozauri prin pădure (în timpul turului ghidat);

Dino Quiz (o serie de întrebări despre dinozauri, primite de participanți la finalul turului ghidat) – cele mai multe răspunsuri corecte vor fi premiate;

O intrare la cinema 9D / persoană;

Mic dejun format din croissant, unt, gem sau miere, ceai, cafea și gustare de ovăz instant;

De reținut:

Accesul va fi posibil încă din timpul zilei pentru vizitarea parcului, dar bagajele vor fi aduse doar după ora 19:00, ora închiderii parcului. Atunci când veți ajunge vi se va pune o brățară și veți putea reintra în parc pe baza acesteia.

Dino Parc asigură corturile (puteți opta pentru un cort de 2, 3 sau 4 persoane) și izoprenul, iar turiștii aduc saci de dormit, pături, saltele, gustări și orice mai au nevoie pentru a petrece o noapte de neuitat alături de dinozauri.

Solicitările de rezervări se fac doar pe email, la info@dinoparc.ro, menționând numele complet, noaptea/data în care doriți să veniți, tipul de cort (pentru 2, 3 sau 4 persoane) și un număr de telefon de contact. Pentru rezervarea locurilor plata se va face în avans. Colegii noștri vă vor oferi toate detaliile pe email, după trimiterea solicitării de rezervare.

Prețul biletului este de 120 de lei pentru adulți, 80 de lei pentru copii cu vârste cuprinse între 3-18 ani, iar copiii sub 3 ani au acces gratuit.

Articolul precedentMarco Popescu, noul căpitan al FC Braşov, convocat la naţionala României Under 16
Articolul următorGuvernul maghiar a finanțat în secret organizații din România care susțin autonomia Ținutului Secuiesc