Acasă Actualitate Mai mulți tineri scandalagii reținuți de poliție

Mai mulți tineri scandalagii reținuți de poliție

0

Pe 17 august polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz au fost chemați, deoarece mai multe persoane ar fi vandalizat un excavator și ar fi distrus poarta de acces în curtea unui imobil și geamul ferestrei unui alt imobil, situat pe aceeași stradă. Cercetările efectuate de polițiști au dus la depistarea și identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptelor, respectiv cinci tineri, cu vârste curpinse între 17 și 20 de ani, patru fiind din localitate și unul din comuna Brăduț, județul Covasna.

Aceștia au fost conduși la sediul Postului de Poliție Apața unde, în baza probatoriului administrat, s-a dispus măsura reținerii acestora pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

„Tinerii sunt acuzați de trei infracțiuni de ”distrugere” și a unei infracțiuni de ”tulburarea ordinii şi linistii publice”, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.”, a transmis IPJ Brașov.

Articolul precedentAtelier care contrafăcea uniforma legii, descoperit chiar de către polițiști
Articolul următorBrașovul, orașul în care s-a cântat prima dată Imnului Național