Acasă Social Mai întâi se bagă cursele, apoi se face o monitorizare…Nu știe nimeni...

Mai întâi se bagă cursele, apoi se face o monitorizare…Nu știe nimeni încă numărul curselor aeriene

0

La Primăria Brașov se aplică regula mai întâi se cumpără potcoava, iar apoi și calul. La fel s-a întâmplat cu marele anunț privind noua linie expres spre Aeroportul Brașov. Nu știe nimeni câte curse vor fi, dar s-au băgat 13 curse spre aeroport…

Mințile luminate care au purtat discuții cu cei de la Aeroport au fost reprezentanții Asociației Metropolitane de Transport. Adică Agenția condusă de același David Dragoș, furnizorul de resursă umană pentru Primăria Brașov, doar pentru pentru această instituție.

Ciudat este că până în prezent, nimeni de la Aeroportul Brașov nu a prezentat o situație clară a zborurilor.

 

Detaliile pentru acest program de 13 curse, dus-intors, au fost stabilite în urma discutiilor dintre Asociatia Metropolitana de transport si cei de la aeroport. Programul, in functie de nevoia de transport, evaluată de care RATBv inclusiv ca incarcare, poate fi modificat. Daca exista cerere foarte mare, atunci creste frecventa, dar se aplica si invers. RATBv va face o monitorizare in urmatoarea perioada”, a precizat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

Articolul precedentProiectele liberalilor zac prin sertare. Pentru primarul Coliban doar proiectele USR contează
Articolul următorComplexul Aro Palace funcționează fără autorizație de securitate la incendiu
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.