Acasă Social Complexul Aro Palace funcționează fără autorizație de securitate la incendiu

Complexul Aro Palace funcționează fără autorizație de securitate la incendiu

Complexul Aro Palace nu are autorizație de securitate la incendiu. Cu toate acestea, organizează evenimente unde participă sute de persoane, spre nemulțumirea altor proprietari de cluburi sau de săli de evenimente care funcționează legal.

Locația nu are aviz pentru securitatea la incendiu. Noi efectuăm controale destul de des, dar nu putem merge nici săptămânal că nu avem resursa umană necesară. Însă, când facem verificări și constatăm astfel de abateri, aplicăm sancțiuni, aplicăm legea. Toți operatorii economici sunt tratați la fel, toți trebuie să respecte prevederile legale”, a spus Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

Redactorii de la Transilvania365 au încercat să discute cu cineva de la Complexul Aro Palace, dar fără rezultat. Prima dată, li s-a făcut legătura telefonică la recepție, unde, persoana care a răspuns a explicat că ”deși nu e treaba noastră, nu știu de ce persoanele interesate de evenimente sunt redirecționați aici. Dar, haideți că mă interesez despre săli, număr de locuri și altele și revin cu un telefon”, a explicat angajata de la recepție, singura care a încercat să ofere cât de cât informații, după două zile de căutat pe cei de la ”evenimente”. În cele din urmă, jurnaliștii au primit o adresă de e-mail de la departamentul de evenimente, unde au solicitat câteva informații, inclusiv dacă locația deține autorizație de securitate la incendiu, dar nu au primit un răspuns, semn că și la capitolul resursă umană complexul stă destul de prost.