Acasă Local ”Lupii moraliști” de la USR deranjați de autocarul PSD, dar nu și...

”Lupii moraliști” de la USR deranjați de autocarul PSD, dar nu și de acțiunile lor de politizare (FOTO)

0

Printr-un proiect demarat la nivel național, social-democrații au poposit și la o unitate de învățământ din Brașov. Doar că, useriștii s-au arătat imediat deranjați de ”caravana educației” și au invocat toate legile posibile și neposibile. Ce-i drept, este de dorit ca astfel de evenimente să se desfășoare departe de școli și fără implicarea elevilor dacă la mijloc este vorba și despre politic.

Numai că, cine s-a găsit să facă scandal pe această temă, chiar reprezentanții partidului care își pune sigla pe orice eveniment organizat de primăria Brașov, dar nu numai. Chiar dacă cei din conducerea Primăriei Brașov sunt plătiți cu câteva mii de euro lunar pentru ceea ce fac, aceștia au tupeu să posteze pe pagina partidului cartoane cu proiectele PRIMĂRIEI, dar cu sigla USR, deși este vorba despre bani publici, adică banii brașovenilor, nicidecum banii lui Allen Coliban sau ai Flaviei Boghiu. Culmea tupeului a fost ca USR să își pună sigla inclusiv pe dezbaterile PRIMĂRIEI Brașov. Ce treabă avea USR în această poveste? Niciuna! Doar că se lăudau cu proiecte demarate pe bani publici.

Mai mult decât atât, tot acești ”sfinți” de la USR s-au pozat în fața Colegiului Șaguna, inclusiv Nicușor Dan. Cu siguranță că Nicușor nu a făcut poză la acest colegiu ca fost elev, nu, totul a fost în interes electoral.

Cireașa de pe tort o reprezintă însă o poză cu același Colegiu Șaguna unde sunt și fețele celor doi useriști, Allen Coliban și Tudor Benga. Cu poza unității de învățământ în spate, cei doi useriștii îi îndeamnă pe tineri să se înscrie în partid. Dar bineînțeles, în cazul lor nu este vorba despre politică pe spatele școlilor, totul este în regulă.

Pe 11 decembrie 2016 au avut loc alegerile care i-au trimis pe ambii în Parlament pentru a reprezenta Brașovul, Tudor Benga s-a făcut remarcat prin contribuția la legislația electorală și Allen Coliban pentru acțiunile pe Mediu.

Vă mulțumim celor care ne-ați votat atunci și vă așteptăm din nou alături de noi deoarece Allen Coliban este candidatul nostru oficial pentru a deveni Primar al Brașovului.
➡️ Înscrie-te în USR Tineret Brașov
”, scrie într-o postare pe pagina de facebook a Tineretului USR din Brașov.
Cea mai penibilă postare a USR a fost în vreme de pandemie, când nesimțirea reprezentanților acestui partid a atins cote maxime. Au avut tupeul să-și pună sigla de partid pe ”nenorocirea” oamenilor de atunci. Dar, ei sunt ”sfinți”, nu politizează tot.
Cum e Tudor Benga cu politizarea instituțiilor de stat, cum e cu politizarea școlilor? Așa se face, se pune sigla partidului pe postările cu suferința celor care au luptat cu virusul COVID19?

GALERIE FOTO

 

USR-singurul partid politic din Brașov al cărui viceprimar și consilieri locali au vrut să interzică accesul brașovenilor la ședințele Consiliului Local Brașov!