Acasă Actualitate Lucian Patrașcu, PSD Brașov – „Coliban este o persoană pentru care integritatea...

Lucian Patrașcu, PSD Brașov – „Coliban este o persoană pentru care integritatea a rămas doar un slogan pe care îl aruncă în ochii brașovenilor în tentativele lui nereușite de a salva aparențele unei administrații imaculate!”

0

Conform unor serii de articole apărute ieri, 11 mai 2023, în publicații naționale și televiziuni, DNA a efectuat percheziții la Primăria Brașov, condusă de USR-istul Allen Coliban.

Ca urmare a acestor articole de presă, administrația Coliban a avut o reacție extrem de slabă, singura comunicare făcută dinspre municipalitate fiind o filmare pe canalul de Facebook a primarului în care acesta folosește un narativ propagandistic propriu partidului din care face parte, încercând o poziționare care să-l disculpe și care să redirecționeze atenția opiniei publice. O comunicare care cu greu poate fi catalogată drept o comunicare oficială.

Brașovenii TREBUIE să cunoască adevărul! Adevărul venit pe CANALE OFICIALE! Ori de câte ori are loc câte un eveniment de acest calibru care implică controale ale instituțiilor statului la Primăria Brașov, informațiile ce ar trebui transmise pe cale oficială către opinia publică sunt mai degrabă ignorate și ascunse. Faptul că administrația Coliban ignoră cu desăvârșire comunicarea INFORMAȚIILOR REALE nu este o excepție, ESTE CHIAR REGULA după care se ghidează această administrație!

 

Primarul Coliban trebuie să înțeleagă niște lucruri simple ce țin de comunicare. Trebuie să înțeleagă faptul că nu se poate ascunde de brașoveni și că nu îi mai poate păcăli că este curat. Orice ascundere sau trunchiere a informațiilor în legătură cu activitatea municipalității inflamează opinia publică. Și asta se datorează mai ales faptului că pe numele primarului Coliban există nenumărate plângeri înregistrate la diverse instituții cu rol de cercetare PENALĂ. Mai mult decât atât, are un istoric îndelungat în ceea ce privește minciuna și ascunderea de informații care ar fi trebuit să ajungă în spațiul public pe cale oficială.

 

  • I-a mințit pe brașoveni când le-a spus că a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare;
  • Este suspectat de INCOMPATIBILITATE și este anchetat de către ANI;
  • Camera de Conturi a verificat legalitatea acțiunilor lui Coliban în calitate de primar, și a ajuns la concluzia că au fost comise fapte ce se află în afara legii;
  • Ancheta DNA in rem în afacerea AMURAL care a folosit fără forme legale catacombele Brașovului, unde au fost aduse prejudicii bugetului local;
  • Nerespectarea prevederilor legale în afacerea FC Brașov – Scotch Club, unde au fost aduse prejudicii importante bugetului local;
  • A păgubit bugetul local cu achiziția de servicii juridice neprestate;

 

Numele lui Coliban este strâns legat de toate faptele de mai sus! Coliban este o persoană pentru care integritatea a rămas doar un slogan pe care îl aruncă în ochii brașovenilor în tentativele lui nereușite de a salva aparențele unei administrații imaculate!

 

Solicităm primarului Coliban și actualei administrații a Brașovului să comunice pe canalele oficiale informații REALE în legătură cu știrile apărute ieri în presă. E momentul ca brașovenii să afle ADEVĂRUL!

 

 

Subprefect Lucian Patrașcu, președintele Organizației Municipale a PSD Brașov