Acasă Local Lucian Pătrașcu, PSD: ”Administrația publică din Brașov este sub COD ROȘU de...

Lucian Pătrașcu, PSD: ”Administrația publică din Brașov este sub COD ROȘU de incompetență și minciună”

0

Subprefectul Lucian Patrașcu, Președintele Organizației Municipale PSD Brașov discută urmările deciziei înaintate de către Curtea de Conturi și înregistrată la Primăria Brașov.

”Decizia înaintată de către Curtea de Conturi și înregistrată la Primăria Brașov în data de 22 august 2022, la pagina 25 scrie NEGRU PE ALB faptul că „în termen de 10 zile calendaristice de la data primirii deciziei, aveți obligativitatea de a prezenta în consiliul local al UATM Brașov o copie de pe raportul de audit financiar și o copie de pe prezenta decizie”.

Primarul Coliban a considerat și consideră că această obligație, venită pe cale LEGALĂ nu se aplică pentru el și pentru administrația pe care o conduce.

În urma Deciziei emisă de către Camera de Conturi și pusă la dispoziția consilierilor locali cu întârziere, putem trage niște concluzii care indică faptul că administrația publică din Brașov este sub COD ROȘU de incompetență și minciună.

Conform Deciziei nr.13/12.08.2022, asupra Primarului Coliban planează diferite suspiciuni, pentru faptul că a cheltuit bani nelegal din bugetul local. Decizia Curții de Conturi exprimă foarte clar și fără nici un fel de dubiu, o serie întreagă de nerespectări ale prevederilor legale.

Ce dovedesc aceste comportamente de sfidare a legislației și a bunului simț pe care nici unul dintre noi nu vrea să-l vadă la un ales local?

Dovedesc faptul că Allen Coliban este un mincinos pentru că a negat tot timpul ceea ce era evident. Faptul că a finanțat nelegal Asociația Club Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște.

În plus mai dovedesc și faptul că Primarul Coliban este arogant, refuzând cu obstinație orice fel de critică, inclusiv critica constructivă și refuză alte păreri, de cele mai multe ori avizate, care contravin cu agenda lui personală.

Și mai dovedește și faptul că este incapabil să se concentreze până și la cele mai elementare lucruri ce țin de buna administrare a Municipiului Brașov.

Solicit pe această cale DEMISIA lui Allen Coliban din funcția de primar!

Este suficient și este de-a dreptul revoltător ceea ce ne-a arătat și dovedit Primarul Coliban după doi ani de mandat!

Ne aflăm în fața unei stări de fapt flagrante, în care Allen Coliban a demonstrat fără nici un dubiu faptul că este o persoana care nu iubește și nu exprimă adevărul, un personaj leneș pentru că toate proiectele promise brașovenilor întârzie.

USRPLUS în forurile lui interne deliberative trebuie să ia act de cele comunicate de către Camera de Conturi și de comportamentul absolut netrasparent al lui Allen Coliban la adresa cetățenilor, și să îi retragă sprijinul politic și să-l dea afară din partid!”

Articolul precedentIncendiu puternic în Răcădău! 8 mașini au fost avariate
Articolul următorTârg de Toamnă la Zărnești