Acasă Local Lucian Pătrașcu este candidatul PSD la Primăria Brașov! „Din acest moment punem...

Lucian Pătrașcu este candidatul PSD la Primăria Brașov! „Din acest moment punem punct speculațiilor care au apărut în ultima perioadă”

0

În cadrul conferinței de presă a PSD Brașov, de azi, 22 martie, a fost confirmata candidatura lui Lucian Patrascu, la Primaria Brasov.

„Ieri (21 martie), Consiliul Politic National a votat în unanimitate candidatura la Primăria Brașov a lui Lucian Pătrașcu și la Consiliul Județean a lui Marian Rasaliu.”, a declarat Marius Dunca.

„Din acest moment punem punct speculațiilor care au apărut în ultima perioadă”, a adăugat Marius Dunca.

„Mă onorează această desemnare și mă obligă, în primul rand, să câștig. Candidez astazi, la Primăria Brașov pentru că aici este casa mea, aici este familia mea, aici sunt copii mei și vreau să mă uit în ochii lor și a brașovenilor și să le arăt că se poate!

Brașovul a rămas în urma multor orașe din România. Nu se poate ca la Brașov, după 4 ani de zile să constatăm ca această administrație USR a fost una eșuată.
Nu aveam proiecte mari în acest oras, nu avem proiecte de infrastructură rutiera, nu s-a construit un mp de parcuri, de la 0 de această administrație…
Uitați- vă la prejudiciile care s-au întâmplat la bugetul local, prejudicii care trebuie plătie azi de brașoveni, în valoare de zeci de milioane de lei.”, a declarat Lucian Pătrașcu.

„După 9 iunie, Coliban trebuie să plece acasa!”, a conchis Lucian Pătrașcu.