Acasă Sport Legendele Fotbalului Românesc vin la Coresi Shopping Resort!

Legendele Fotbalului Românesc vin la Coresi Shopping Resort!

0

În perioada 8 – 19 Aprilie, Coresi Shopping Resort găzduiește expoziția TRICOURI DE LEGENDĂ, o colecție de peste 70 de tricouri purtate de jucătorii echipei nationale de fotbal în ultimii 50 de ani! Unele dintre acestea au fost purtate de fotbaliști legendari în campanii de calificare, dar și când Generația de Aur a ieșit în teren la Campionatele Europene sau Mondiale.

În cadrul evenimentului de lansare a expoziției ce va avea loc în data de 8 aprilie, cu începere de la orele 12.30, iubitorii de fotbal și nostalgicii vor putea retrăi momente emoționante din meciuri memorabile, descoperind tricourile purtate de jucători legendari, care au făcut istorie în tricoul Echipei Naționale, precum Ioan Ovidiu Sabău, Dan Petrescu, Gheorghe Hagi, Miodrag Belodedici sau Nicolae Dobrin. La eveniment vor fi prezente legende ale fotbalului romanesc in frunte cu eroul de la Sevilla Helmuth Duckadam, iar vizitatorii vor putea să primească autografe și să își facă poze cu aceștia.

Expoziția organizată de Coresi Shopping Resort, în colaborare cu Romanian Football Legends, va putea fi vizitată gratuit, zilnic, în intervalul 10:00 – 22:00, de luni până duminică. În plus, o zonă a expoziției va fi dedicată biletelor și programelor de la meciuri celebre sau medalii și fanioane dedicate echipei nostre Naționale, multe dintre ele cu vechime de peste 70 de ani.

Mai multe informații despre campaniile și promoțiile în desfășurare descoperiți pe https://coresibrasov.ro/

Despre Cartier Coresi:

Cartier Coresi reprezintă unitatea celor trei enități dezvoltate de Ceetrus: Coresi Shopping Resort, Coresi Avantgarden (alături de Kasper Development) și Coresi Business Campus (alături de Ascenta). Cartier Coresi reprezintă cel mai mare proiect de regenerare urbană din România.  Scopul nostru este ca acesta să devină un loc de întâlnire între inovație, curaj antreprenorial și atitudine comunitară în sprijinul oamenilor.

Încă de la deschidere, ne-am consolidat rolul și misiunea care ne definesc cel mai bine: partener de încredere al comunității.  Curiozitatea și motivația de a căuta și valorifica resursele Brașovului și de a promova inițiative și oameni care sunt motoare ale schimbării, ne încurajează să fim prezenți mereu în viața orașului, dincolo de limitele fizice ale centrului comercial.   Noi, cei de la Coresi avem un scop bine definit: să dezvoltăm un proiect în armonie cu orașul și regiunea și să răspundem continuu nevoilor actuale şi viitoare ale brașovenilor şi a stilului lor de viaţă. Obiectivul nostru este simplu: oameni bucuroși și mândri de locul în care trăiesc sau în care aleg să își petreacă timpul liber.