Acasă Administrativ Chestionar pentru a evalua posibilele riscuri de corupție. Cei din conducerea Primăriei...

Chestionar pentru a evalua posibilele riscuri de corupție. Cei din conducerea Primăriei Brașov nu sunt evaluați…

0
Chestionar făcut pe genunchi, doar de ochii lumii! Cei din conducere, care iau decizii, nu sunt evaluați!
Primăria Brașov a publicat luni un chestionar pe pagina de Facebook a instituției pentru a evalua posibilele riscuri de corupție. Numai că, surpriză, la un moment dat, link-ul postat nu ducea nicăieri, eroarea fiind semnalată de către internauții brașoveni.
Imediat au venit cei din primărie cu precizări, cum că nu e vina lor, ci a platformei gazdă. De parcă pentru brașoveni conta că este X sau Y…
Interesant este că la chestionar nu apar și cei din conducerea Primăriei Brașov, dar poate că ei se consideră niște sfinți. Era indicat ca să apară întrebări și despre  conducere, adică primar, viceprimari sau administrator public, mai ales că deciziile importante sunt luate de către ei și știe toată lumea câți din țară s-au ales cu dosare de corupție. Așa ar fi fost corect și transparent, dar nu la Brașov, unde șefii administrației locale nu înțeleg că o evaluare o faci la toate departamentele, dar și la conducere. Atunci pot fi trase concluzii concrete.
Vă invităm să ne evaluați!
✍️Completați acest chestionar pentru a putea evalua posibilele riscuri de corupție din administrația publică locală în municipiul Brașov, dar și eficacitatea măsurilor menite să prevină și să reducă aceste posibile riscuri.
✍️Linkul formularului: https://tinyurl.com/2wnnb85r
✍️Termen limită de completare: 10 aprilie 2023 ora 23:59
✍️Durata aproximativă de completare: 10 minute
✍️Chestionarul este parte a unei cercetări realizate de Societatea Academică Română.
Într-o altă ordine de idei, știe toată lumea cu se fac angajările la Primăria Brașov. Întâmplător sau nu, în ultimii 2 ani, au ajuns pe posturi/funcții și prin Consilii de Administrație mulți oameni de partid. Poate explică șefii din Primăria Brașov cum de au avut acces doar aceștia, de ce nu și alții.
Nu ar fi rău niște explicații privind angajările prin Agenția Metropolitană unde, bineînțeles, tot oamenii de partid au ajuns. Vorbim totuși de aleși care în campania electorală susțineau peste tot că își doresc competență. Cum, doar cu oamenii de partid?
Cum au ajuns ”Catacombele” la o asociație fără o bază legală?
Cum sunt ținuți avocați pe sume uriașe deși nu dau randament?