Acasă Local La Brașov carambol cu 17 mașini, primarul Coliban la curling în Scoția

La Brașov carambol cu 17 mașini, primarul Coliban la curling în Scoția

0

Plimbărețul din Primăria Brașov a fost prins din nou pe picior greșit…

Primarul exmatriculat al Brașovului a făcut câteva poze și o postare cu utilajele de deszăpezire, apoi, susțin surse din instituție, ar fi plecat în Scoția la o competiție de curling. De altfel, numele primarului apare și pe lista cu participanți.

Din păcate, exact când primarul era plecat, fiind un obișnuit al deplasărilor în străinătate, atunci s-a produs și carambolul cu 17 autoturisme implicate, semn că primarul s-a lăudat degeaba pe Facebook.

Fiind întrebat dacă într-adevăr primarul a fost plecat, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov a recunoscut că Allen Coliban a lipsit câteva zile. “Domnul primar a fost in concediu la inceputul acestei săptămâni”, a declarat sec Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

Primarul Brașovului susține că nu i se solicită punctul de vedere. Precizăm din nou că, de fiecare dată, solicităm un punct de vedere ori primarului ori reprezentanților din Primăria Brașov. Din păcate, primarul transparent nu răspunde, iar astăzi am constatat că nici subordonaților, cu atât mai grav având în vedere că vorbim de purtătorul de cuvânt.

Mai jos dovada ca primarul a participat: https://worldcurling.org/events/wmdqe-2022?pageType=teams