Acasă Local L-ați văzut? Bărbat dat dispărut, căutat de polițiștii brașoveni

L-ați văzut? Bărbat dat dispărut, căutat de polițiștii brașoveni

0

La data de 19 iulie 2022, Poliția Stațiunii Bran a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 48 ani, din municipiul Ploiești, județul Prahova, care se afla pe raza localității Sohodol, județul Brașov în calitate de muncitor, a plecat de la adresa unde își desfășura activitatea, la data de 17 iulie 2022, în jurul orei 19,00 și nu a revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime 1,65 m, greutate 50 kg, păr cărunt, ochi căprui, fața ovală, cicatrici în zona abdomenului.
La momentul plecării, bărbatul purta tricou pantaloni ¾ de culoare neagră, bluză de culoare neagră cu carouri albe și încălțăminte din cauciuc, de culoare neagră.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la bărbatul în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112!

Articolul precedentCFR Călători: Din cauza caniculei, instalaţiile de climatizare pot să funcționeaze fără a mai asigura răcirea în parametri normali
Articolul următorContinuă programul de modernizare a domeniului schiabil din Poiana Brașov. Până joi se pot depune oferte pentru SF- Iluminat pârtii: Drumul Roșu și Subteleferic