Acasă Local Kids Tâmpa domină Campionatul Național de badminton U15 și Elite

Kids Tâmpa domină Campionatul Național de badminton U15 și Elite

Două titluri de campion național, unul de vicecampion și trei de bronz pentru Kids Tâmpa, la Campionatul Național de badminton! Sportivii secșiei de badminton de la Kids Tâmpa s-au întors, din nou, medaliați de la Naționale. Șase medalii au fost cucerite de juniorii de la Kids Tâmpa, la Timișoara, la Campionatul Național de Badminton U15 și Elite.

Sportivii brașoveni, antrenați de Dan Stegaru și Andrei Toader au câștigat două medalii de aur prin Maxim Iacob – simplu și dublu băieți (unde a făcut echipă cu Ioan Fircea – CSM Timișoara), o medalie de argint reușită tot de Maxim Iacob la dublu mixt (în echipă cu Andreea Costache, de la CSO Voluntari) și trei medalii de bronz, una la simplu prin Victor Vizi și alte două prin Amalia Vlad și Amalia Soholodeanu, la dublu fete.

Chiar dacă nu au avut clasări pe podium, de remarcat au fost și meciurile bune făcute de Rareș Garalbatin (cu sfert de finală la dublu băieți Elite), Karuna Vizi, Luca Tuță și Karina Fulop. La finalul competiției, antrenorul Dan Stegaru a spus că își felicită sportivii pentru rezultatele care nu fac altceva decât să confirme potențialul pe care aceștia îl au.

“A fost o competiție bună, care confirmă, de altfel, forma bună pe care sportivii o au, dat și potențialul lor de creștere. Am mare încredere în ei, îi felicit și sper să o țină tot așa în continuare, pentru că se vede progres în tot ceea ce fac”. Întreg lotul cu care Kids Tâmpa s-a prezentat la Timișoara, în competiția de la U15 a fost format din Maxim Iacob, Vizi Victor, Luca Tuță, Amalia Sohodoleanu, Amalia Vlad și Karina Fulop, în vreme ce la Elite, Kids a fost reprezentată de Rareș Garalbatin și Karuna Vizi.