Acasă Sport Kids Tâmpa a pierdut amicalul cu CSM Focșani

Kids Tâmpa a pierdut amicalul cu CSM Focșani

0

ACS Kids Tâmpa Brașov a suferit prima înfrângere în jocurile amicale de la reluarea pregătirilor. „Urșii” au fost învinși, cu 2-1 (2-0), de CSM Focșani, o echipă din Liga a 3-a care s-a luptat în sezonul trecut până în ultima etapă cu Oțeul Galați pentru promovarea în al doilea eșalon fotbalistic al țării. Singurul gol al brașovenilor a fost marcat de Nechita, pe finalul jocului. Partida s-a desfășura pe stadionul „Celuloza” din Zărnești.

„Singurul obiectiv atins în acest joc a fost factorul fizic. În ceea ce privesc factorul tehnic și cel tatic, mai este mult de lucru. Nu a fost ceea ce ne-am dorit și așteptat. Mai este o lună de zile în care trebuie să remediem acest lucru și să aducem factorul tehnic-tatic la un nivel care să ne permită să avem un debut cu dreptul în noul sezon al Ligii a 3-a”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa, Vasile Tatarciuc.

Vasile Tatarciuc și Ciprian Anghel au folosit următorul „11” contra echipei din Focșani: Căldare – Andrieș, Potecu, Sburlea, Negotei – Moldovan, Dima – Bugnar, Kerekes, Tenică – Nechita. Au mai jucat: Alexa, Botiș, Țolu, Vasu, Garvalov, Cupu și Plăiașu.

Următorul „test” pentru „urși” este programat vineri, 29 iulie, tot la Zărnești, contra celor de la CS Blejoi.