Acasă National Unde a fost până acum? Iohannis spune că se va implica total...

Unde a fost până acum? Iohannis spune că se va implica total pentru ca România să intre în spațiul Schengen…

0

Conform celui mai recent sondaj CURS, topul responsabililor pentru eșecul aderării la Schengen e deschis de Klaus Iohannis.

Președintele României susține că se va implica total pentru ca România să intre în spațiul Schengen…Ne întrebăm totuși până acum ce a făcut?

”România a primit un NU nemeritat din partea Austriei pentru o chestiune pe care nu noi am cauzat-o. Dar în politică suntem aleși pentru a rezolva problemele națiunii. Acest vot nu mă face să dau înapoi și sunt hotărât să duc lucrurile mai departe până când România devine membră a spațiului Schengen. Mă voi implica total pentru că integrarea României în spațiul Schengen rămâne obiectiv strategic național și obiectivul meu personal. În decursul acestui an, am avut câteva realizări notabile, am reușit eliminarea MCV, am reușit să convingem Olanda și Suedia să-și schimbe opinia față de România în dosarul Schengen. Așa cum am rezolvat aceste chestiuni, sunt convins că vom găsi soluții și mai departe cu partea austriacă.” se arată într-o postare pe pagina de Facebook a președintelui Klaus Iohannis