Acasă Social Invitație la călătorie literară în Hala Pieței Star

Invitație la călătorie literară în Hala Pieței Star

0
Eveniment în Hala Pieței Star pe 24 februarie 2024, între orele 11:00 și 15:00, pentru o călătorie literară deschisă tuturor pasionaților de literatură. Participanții sunt invitați să doneze sau să schimbe cărți, iar cafeaua, ceaiul și ciocolata caldă sunt oferite gratuit. Pentru cei interesați să participe activ, contactul se poate face prin telefon, e-mail sau pe pagina de Facebook în perioada 02.02.2024 – 22.02.2024.
”Pentru cei care nu au reușit să participe efectiv la eveniment, a celor care ne-au trecut pragul, dar mai ales pentru aceia dintre dumneavoastră care ne veți vizita pentru prima oară, vă invităm sâmbătă, 24 februarie 2024 în Hala Pieței Star (interior) să ne fiți alături într-o călătorie literară care se dorește a apropia, inspira, motiva și ghida în procesul de autocunoaștere și formare, în intervalul orar 11°°- 15°°. Invitația se adresează tuturor pasionatilor de literatură, fără limită de vârstă.
Te invităm să donezi sau să schimbi cărți, așteptăm pasionații de beletristică, tehnică, enciclopedie, dicționare, critică și studii, cărți pentru copii, dezvoltare personală, etc, să ne fie alături în această călătorie.
Așa cum v-am obișnuit, cafeaua, ceaiul și ciocolata caldă, vor fi din partea casei, vă așteptam cu voie bună și cu speranța că, dăruind o carte, dăruiești speranță.
Dacă vrei să participi activ la evenimentul nostru, ne poți contacta la nr. telefon 0729/428376, sau pe e-mail: blaj@pietepublice.ro sau pe pagina noastră de facebook în perioada 02.02.2024- 22.02.2024, pentru o mai bună organizare a spațiului.” au anunțat reprezentanții Serviciului Public de Administrare Piete Brasov.