Acasă Social  ,,Întrecerea gulașurilor”, un eveniment cu gust bun

 ,,Întrecerea gulașurilor”, un eveniment cu gust bun

0

Ferma de Biodiversitate Cobor invită iubitorii de gust bun și de natură, pe 14 octombrie, la ,,Întrecerea gulașurilor”, un eveniment adresat publicului larg, dar și celor pasionați de gătit. Șapte echipe se vor întrece în prepararea celui mai gustos gulaș, ingredientul vedetă fiind carnea de Sură de stepă. Participanții la eveniment se vor bucura de o varietate de gusturi și arome, vor putea să decidă care este cel mai bun gulaș, votând la secțiunea „votul publicului” și vor petrece o zi frumoasă în natură.

Biletele sunt disponibile pe iaBilet.ro, iar accesul copiilor până la 6 ani este gratuit.

Evenimentul este organizat de Ferma de Biodiversitate Cobor și Fundația Conservation Carpathia, iar ingredientul de bază al gulașurilor va fi carnea din Sură de stepă, produs de înaltă calitate din cadrul fermei. Gulașul vine la pachet cu o experiență de toamnă la fermă, mirosul pomilor încărcați de roade și al fânului pregătit pentru iarnă, tur de fermă, activități pentru familii, copii și plimbări sub soarele blând de octombrie.

Perioada de înscriere pentru echipe este 12 septembrie -10 octombrie 2023 prin completarea formularului de înregistrare.

Cele mai gustoase trei gulașuri vor fi evaluate de un juriu și vor fi premiate cu câte un sejur la Ferma de Biodiversitate Cobor. Și pentru că la fermă gusturile se discută, publicul își va putea vota echipa favorită și va putea primi  primi un premiu special.

Criteriile de participare pentru echipele care se înscriu la concursul de gătit sunt:

  • Pot participa 7 echipe formate din minim 3 și maxim 5 persoane, care au împlinit 18 ani la momentul începerii ,,Întrecerii Gulașurilor”. Înscrierea și participarea echipelor la concurs este gratuită.
  • Fiecare persoană din echipele înscrise în competiția de gătit va prezenta în dimineața evenimentului, în mod obligatoriu, o adeverință de la medicul de familie (sau medicul specialist), care să ateste faptul că este apt pentru a pregăti, găti și servi mâncare.
  • Este necesară demonstrarea provenienței ingredientelor si a produselor folosite (în afara cărnii de Sură de stepă care va fi oferită de organizatori), a calității acestora prin prezentarea: certificatului de proveniență, a declarației de conformitate, factură, bon fiscal și /sau copie certificat veterinar.

Totodată, dacă veniți cu copiii la eveniment puteți să vă înscrieți într-o provocare despre natură și istorie. Veți merge după indicii prin sat și veți descoperi natura și istoria satului transilvănean Cobor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.