Acasă Actualitate A fost găsit defibrilator furat din Livada Poștei. Hoțul voia să-l vândă...

A fost găsit defibrilator furat din Livada Poștei. Hoțul voia să-l vândă cu 100 de euro

0

IPJ Brașov a anunțat că polițiștii ajutați de doi cetățeni au stabilit datele necesare care au condus la identificarea defibrilatorului furat. Poliția a descoperit și a ridicat defibrilatorul din posesia unei persoane care voia să-l tranzacționeze cu suma de 100 de euro.

„În cadrul activităților de cercetare penală și investigații relativ la comiterea infracțiunii de furt al unui defibrilator portabil din zona Livada Postei, din municipiul Brașov, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Politie, cu sprijinul a doi cetățeni, au stabilit datele necesare care au condus la identificarea dispozitivul medical în cauză.

Polițiștii au descoperit și ridicat defibrilatorul din posesia unei persoane care voia să-l tranzacționeze cu suma de 100 de euro.

Aparatul medical a fost predat reprezentanților Primăriei Municipiului Brașov, pentru reutilizarea de îndată în scopul pentru care a fost destinat, respectiv cazuri de urgență medicală.

Cercetările sunt continuate în vederea tragerii la răspundere penală a persoanelor bănuite, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.”, a transmis IPJ Brașov.

Articolul precedent ,,Întrecerea gulașurilor”, un eveniment cu gust bun
Articolul următorMinisterul Apărării Naţionale recrutează! 100 de locuri disponibile la Brașov