Acasă Anunțuri Întârzieri ale zborurilor din cauza unor defecțiuni la o aeronavă! Compania DAN...

Întârzieri ale zborurilor din cauza unor defecțiuni la o aeronavă! Compania DAN AIR a fost nevoită să trimită alt avion

0

Compania aeriană Dan Air a făcut o postare pe pagina oficială de Facebook în care vorbește despre defecțiunile unei aeronave. Din păcate pentru pasageri, aceasta nu a mai putut fi utilizată pentru zbor, drept pentru care, a trebuit înlocuită. Compania a găsit această soluție, deoarece în caz contrar, pasagerii ar fi ajuns la București, de unde ar fi trebuit să se deplaseze cu un autocar pe Valea Prahovei până la Brașov, lucru care s-a mai întâmplat și în trecut.

Dan Air a trimis în cele din urmă o altă aeronavă pentru a transporta pasagerii de la Bruxelles la Brașov, după cum a susținut chiar compania. Aeronava defectă va fi transportată fără pasageri la baza Dan Air, unde se vor efectua testele necesare pentru a fi repusă în serviciu.

„Bună seara stimați pasageri,

Situație prezentă:

Aeronava AIRBUS A319 – YR-URS se pregătește de decolare și va sosi la Bruxelles de la Belgrad la ora 03:00, urmând să preia pasagerii și să decoleze spre Brașov în jurul orelor 03:40.

Istoric:

Ca urmare a unei defecțiuni tehnice, aeronava care trebuia să opereze zborul DN321 BRU/MUC-GHV din 13.09.2023, are momentan întârziere întrucât echipa de întreținere nu reușeste să remedieze defectul.

Pentru acest motiv, DAN AIR va trimite o altă aeronavă pentru a transporta pasagerii de la Bruxelles la Brașov.

Ora estimată de decolare din Bruxelles este 03:30 cu sosire la Brașov la ora 07:00.

Motivul pentru care am planificat ca reîntoarcerea să fie tot la Brașov în loc de București este pentru a evita transportul cu autocarul pe Valea Prahovei, un drum destul de anevoios care ar prelungi călătoria și mai mult.

Pasageriilor le-au fost oferit la fiecare 2 ore un voucher, la 5 ore mâncare.

Urmează să luăm și alte masuri pentru a reduce disconfortul resimțit.

În cazul în care aveți alte cereri ne puteți scrie pe chat-ul nostru iar colegii noștri vă vor răspunde.

Zborul NU va fi anulat!

Ne cerem scuze pentru inconveniente și ne pare rău că nu putem face mai mult la acest moment.

Cu stimă,

Echipa DAN AIR

 

Later edit:

Referitor la defectul aeronavei:

Aeroportul Bruxelles nu are capabilități de întreținere de bază.

După defectul semnalat de către computerul care controlează trenul de aterizare se impune un test de escsmorare a trenului care poate fi efectuat numai într-un hangar, fără acest test nu putem permite pasagerilor să urce la bord.

Aeronava va fi transportată ferry (fără pasageri) la baza noastră de întreținere unde se vor efectua testele necesare pentru a fi repus în serviciu.

Cel mai probabil sistemul funcționează fiind vorba de o eroare de senzor însă nu putem asuma acest risc cu pasageri la bord.

Mulțumim pentru înțelegere și avem speranța că toți dintre noi împărtășim cultura siguranței și că nimic nu este mai important decât viața.”, a transmis Compania aeriană Dan Air.

Articolul precedent97 de oameni influenți au fost condamnați în urma anchetelor DNA
Articolul următorNoaptea cercetătorilor revine pe 29 septembrie la Brașov