Acasă Social Întâlnire a președintelui CJ Brașov cu managerul de dezvoltare aeroportuară al Wizz...

Întâlnire a președintelui CJ Brașov cu managerul de dezvoltare aeroportuară al Wizz Air, David Gergely Csende

0
În dimineața zilei de ieri, 07 februarie, președintele CJ Brașov, Șerban Todorică Constantin, a avut o întâlnire la Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav cu managerul de dezvoltare aeroportuară al Wizz Air, David Gergely Csende, şi cu supervizorul dezvoltării reţelei Wizz Air, Nguyen Huong.
„Pentru început, doresc să îmi exprim deplina recunoştinţă pentru conducerea Wizz Air care a ales să zboare încă de la începutul funcţionării AIBG, pentru eforturile constante și pentru serviciile de calitate oferite de echipa dumneavoastră în ceea ce priveşte operarea zborurilor.
Fondată în 2003, Wizz Air este o companie deschisă către multiculturalitate şi care operează zboruri către numeroase destinaţii atractive în Europa şi în afara ei.
Programul zborurilor regulate operate pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav este: Luton, Anglia şi Dortmund, Germania – datorită prezenţei numeroase a românilor care călătoresc des în Regatul Unit şi a etnicilor germani din partea centrală a României.
Facem din fiecare oportunitate un pas către atingerea obiectivelor comune, aşadar mulţumirea noastră este că Wizz Air păstrează aceste rute şi că are atenţia sporită pentru implementarea de noi oportunităţi aeriene.
Apreciez modul în care vă dedicaţi să asiguraţi o experienţă plăcută pentru călători. Mulţumesc pentru angajamentul vostru faţă de calitate, siguranţă şi pentru eforturile depuse în vederea valorificării diferitelor zone turistice cu potenţial la nivel mondial. Sunt recunoscător că putem conta pe serviciile dumneavoastră de înaltă calitate.”, a declarat Șerban Todorică-Constantin.