Acasă Actualitate Începe marea asfaltare useristă! Zarzavaturile se vor planta în gropile apărute pe...

Începe marea asfaltare useristă! Zarzavaturile se vor planta în gropile apărute pe străzi (FOTO)

0

Schimbare de strategie!

După ce s-a plimbat prin Franța unde a participat la câteva cursuri de cultivat zarzavaturi, dar nu numai, primarul Brașovului, Allen Coliban, s-a întors victorios acasă cu gânduri și mai mari. Vrea să transforme verdeața dintre blocuri în sere, unde brașovenii să-și planteze pruni, dar și morcovi, varză, roșii sau cânepă. Pentru ultima ce-i drept, cerința mare vine din interiorul USR, se pare că sunt câțiva clienți amatori de ”turtă cu julfă”.Solicitarea pentru pruni a venit de la moldoveni, ei susțin că nu mai vor să se întoarcă la rachiul de sfleclă de Suceava, vor pruna lor moldovenească din Ardeal.

Cum primarul se specializează în administrație zi de zi, i-a lăsat pe juni călare în centrul Brașovului să numere gropile, iar el a tras o fugă în Lituania. Câțiva curlingiști au descoperit o formulă secretă de astupat gropile, motiv pentru care a rămas câteva zile la cursuri. Așa s-a întors cu un proiect inovator de asfaltat.

Mai exact, zarzavaturile dintre blocuri vor fi mutate pe câteva străzi din centrul orașului, acolo unde sunt condiții extraordinare pentru agricultură după apariția gropilor.

Marea asfaltare începe acum în mai pentru că în iunie și iulie poate mai prinde câteva zile de concediu, mai ales că mai sunt întreceri de curling pe glob, iar cum tot timpul de administrația locală se ocupă alții, e simplu de plecat.

Materialul de mai sus reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul precedentPe teritoriul României nu a fost înregistrat niciun caz de variolă a maimuței sau suspiciune de îmbolnăvire
Articolul următorStrategia de dezvoltare a Microregiunii Țara Făgărașului pleacă la Comisia Europeană, la Bruxelles
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.