Acasă Administrativ Începe Înregistrarea Sistematică în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară a...

Începe Înregistrarea Sistematică în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară a imobilelor din Făgăraș

0

La Făgăraș vor demara lucrările de Înregistrare Sistematică în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară a imobilelor din cadrul UAT Făgăraș, respectiv de intabulare a imobilelor din intravilanul și extravilanul municipiului.

În perioada imediat următoare vor demara lucrările de Înregistrare Sistematică în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară a imobilelor din cadrul UAT Făgăraș, respectiv de intabulare a imobilelor din intravilanul și extravilanul municipiului. Termenul de finalizare a lucrărilor este de 4 ani, timp în care vor fi înregistrate etapizat toate imobilele din UAT Făgăraș.

Vă invităm marți, 28 februarie 2023, la Casa Municipală de Cultură Făgăraș din strada Mihai Viteazul nr. 1, Făgăraș, începând cu ora 12:00, la prima întâlnire cu cetățenii din cadrul campaniei de informare a proiectului.
Vor fi prezenți reprezentanți din conducerea Primăriei Municipiului Făgăraș, conducerea Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliară Brașov și reprezentanți din conducerea firmei prestatoare.
În cadrul acestei prime întâlniri de informare publică, vom prezenta etapele și modul de desfășurare a lucrărilor, răspunzând întrebărilor dumneavoastră legate de acestea.” au declarat reprezentanții Primăriei Brașov.