Acasă Turism Începe „Folk la Altar”! Vezi programul festivalului

Începe „Folk la Altar”! Vezi programul festivalului

0
În această săptămână începe „Folk la Altar”, ediţia a II-a, la Râșnov, un festival așa cum de puține ori vedem sau auzim.
„Folk la Altar” înseamnă un festival într-o biserică veche, o muzică cu istorie interpretată într-un decor ce păstrează amintiri și amprente ale secolului al XVIII-lea, cu o acustică specifică unei lăcaş de cult în care sute de ani s-a cântat la orgă.
Festivalul „Folk la Altar” aduce în fața publicului unii dintre cei mai cunoscuți și iubiți muzicieni ai genului, din România.
Program Folk la Altar (orele 18:00-21:20):
  • Miercuri 27 iulie 2022 – Mircea Baniciu / Magda Puskas și Sorina Feier-Bloj (Ecou)
  • Joi 28 iulie 2022 – Ducu Bertzi / Marius Bațu
  • Vineri 29 iulie 2022 – Mircea Bodolan / Emeric Imre
  • Sâmbătă 30 iulie 2022 – Dan Chebac / Ovidiu Mihăilescu
Biletele sunt disponibile pe platforma Eventbook: https://eventbook.ro/festival/folk-la-altar
În fiecare seară, după concertele din Biserica Evanghelică va continua incursiunea în istoria muzicii folk prin The Garden Unplugged – momente muzicale în Grădina Schubz din Râșnov (Str. I.L. Caragiale nr. 7), alături de artiști brașoveni de toate vârstele.
Accesul în Grădina Schubz este gratuit.
Evenimentul este organizat de Asociația Mioritics în parteneriat cu Primăria Râșnov și cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.
Articolul precedentLucian Pătrașcu: „De câți ani are nevoie administrația Coliban pentru a racorda o creșă la utilități? De doi ani, exact cât a durat construcția clădirii!”
Articolul următorConstrucția podului feroviar de la Budila ar urma să fie finalizată în august