Acasă Regional Construcția podului feroviar de la Budila ar urma să fie finalizată în...

Construcția podului feroviar de la Budila ar urma să fie finalizată în august

0

Construcția podului feroviar de la Budila ar urma să fie încheiată pe 16 august 2022. În acest moment, gradul de finalizare a investiției este de 80%, au transmis pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna reprezentanții Companiei Naționale de Căi Ferate „CFR” S.A.

Deși, construcția podului va fi finalizată până la data de 16 august, circulația trenurilor pe ruta Brașov-Întorsura Buzăului nu va fi reluată imediat.

„Ultimul termen estimat de constructor, pentru finalizarea lucrărilor de Reconstrucție pod și amenajare albie km 17+318, linia 317 Hărman – Întorsura Buzăului, este 16.08.2022 (termen care nu include perioada necesară probelor/testelor și recepția la terminarea lucrărilor). Menționăm faptul că este al treilea termen de prelungire anunțat/solicitat de constructor, termenul inițial, conform contractului, fiind martie 2022 (cu tot cu perioada întreruperilor pentru timp nefavorabil)”, au transmis, pentru Covasna Media, reprezentanții Companiei Naționale de Căi Ferate „CFR” S.A.

Stadiul de execuție al podului de la Budila este de 80%.

 

Sursa: CovasnaMedia.ro