Acasă Actualitate Încă un proiect început de Scripcaru este inaugurat de Coliban

Încă un proiect început de Scripcaru este inaugurat de Coliban

0

Astăzi s-a deschis la Brașov Banca de cultură Apollonia. Clădirea în care a funcționat Banca Săsească a fost transformată în spațiu expozițional pentru artiștii locali. La eveniment au participat, ca de obicei, mai mulți bugetari și mai puțin oameni din mediul privat, așa cum ar fi normal într-un oraș cu aspirații europene. Printre cei prezenți s-au numărat: prefectul Cătălin Văsii, Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, primarul Allen Coliban, viceprimarii Flavia Boghiu și Sebastian Rusu, consilierii locali Alexandru Pușcașu, Alexandra Crivineanu, Raluca Stancu, Adrian Codreanu, Ciprian Chiricheș, dar și deputatul Cristina Vecerdi.

Nu au putut lipsi nici Radu Dascălu, cunoscut ca fiind socrul lui Godină și atât, dar și Cosmin Alexandru Gheorghe, avocatul primarului Coliban, cel care îl apără în disputa cu ziariștii locali, dar și cel trimis politic de USR în Consiliul de Administrație de la RIAL Brașov.  Surprinzător, la eveniment nu a fost prezent fostul primar George Scripcaru, cel care a demarat acest proiect. Ar fi fost frumos din partea actualei administrații locale să-l invite, mai ales că e cel care a inițiat acest proiect de reabilitare.

Articolul precedentVIDEO Totul despre avocatul Vladimir Ciolacu doar la emisiunea “Oameni faini la Brașov”
Articolul următorInaugurarea fostei bănci săsești a semănat mai mult cu o petrecere de sfârșit de an a apropiaților USR
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.