Acasă Local Încă o plângere la Curtea de Conturi împotriva șefilor din Primăria Brașov

Încă o plângere la Curtea de Conturi împotriva șefilor din Primăria Brașov

0

Primăria Brașov s-a ales cu o nouă plângere la Curtea de Conturi pentru ”săvârșirea de către reprezentanții instituției a unor fapte ilicite care conturează elementele constitutive ale infracțiunii de abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial.”

Persoana fizică care a înaintat sesizarea ce a și fost înregistrată la Curtea de Conturi susține că ”au fost aduse grave prejudicii bugetului Municipiului Brașov și a fost afectat patrimoniul acestuia”.

Se solicită ”investigarea și tragerea la răspundere penală și patrimonială a tuturor celor vinovați”.

Reclamantul a prezentat mai multe ”nereguli” pe care le-a atașat la sesizare.

Reamintim că nu este prima plângere împotriva administrației USR. Aceasta are mai multe sesizări la DNA, Curtea de Conturi, ANI.

Vezi sesizarea!

Curtea de Conturi 7 Curtea de Conturi 2 Curtea de Conturi 3 Curtea de Conturi 6 Curtea de Conturi 4 Curtea de Conturi 5 Curtea de Conturi 1 (1)

Articolul precedentCinci posturi vacante la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă”
Articolul următorUn userist multifuncțional! Consilier județean, consilier la Senat, consilier la Camera Deputaților, administrator la RATBV și un CV în engleză
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.