Acasă Actualitate În doi ani se va circula pe varianta ocolitoare a municipiului Făgăraș

În doi ani se va circula pe varianta ocolitoare a municipiului Făgăraș

Vești excelente pentru regiunea Făgărașului. În doi ani se va circula pe varianta ocolitoare a municipiului Făgăraș. Ieri a fost semnat contractul pentru serviciile de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „Varianta de ocolire municipiul Făgăraș”.

Dragi făgărășeni, am reușit! În aproximativ 2 ani vom circula pe varianta ocolitoare a municipiului Făgăraș. Cel mai important proiect al nostru este pe punctul de fi realizat.
În acest sens, am semnat ieri, 29.06.2023, contractul pentru serviciile de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții „Varianta de ocolire municipiul Făgăraș”. Firma contractantă este STRABAG SRL.
Așadar, lucrările pe care mulți dintre locuitorii Făgărașului le așteaptă de foarte mulți ani, vor demara în curând. Centura ocolitoare a orașului nu mai reprezintă doar o promisiune, nu mai este doar un munte de dosare și schițe, ci este o certitudine.
După aproximativ 3 luni necesare pentru perioada de proiectare, în toamnă vom vedea utilajele la lucru. Durata estimată de execuție a lucrărilor este de 24 de luni. Mă bazez pe mobilizarea constructorului, astfel încât aceste termene să fie respectate. În ceea ce mă privește, pot să vă asigur că mă voi implica activ în monitorizarea lucrărilor și a ritmului în care acestea se vor desfășura.
În anii care vin, Făgărașul își va schimba fața în bine. Derulăm în acest moment câteva proiecte de infrastructură foarte importante, care vor transforma radical imaginea municipiului.” a declarat primarul Gheorghe Sucaciu.