Acasă Local Codlea-Peste 11 milioane de lei pentru construirea a patru blocuri de locuințe...

Codlea-Peste 11 milioane de lei pentru construirea a patru blocuri de locuințe pentru tineri

0
𝐔𝐍 𝐍𝐎𝐔 𝐎𝐁𝐈𝐄𝐂𝐓𝐈𝐕 𝐃𝐄 𝐈𝐍𝐕𝐄𝐒𝐓𝐈𝐓𝐈𝐈 𝐈̂𝐍 𝐌𝐔𝐍𝐈𝐂𝐈𝐏𝐈𝐔𝐋 𝐂𝐎𝐃𝐋𝐄𝐀: 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐑𝐔𝐈𝐑𝐄𝐀 𝐀 𝐏𝐀𝐓𝐑𝐔 𝐁𝐋𝐎𝐂𝐔𝐑𝐈 𝐃𝐄 𝐋𝐎𝐂𝐔𝐈𝐍𝐓𝐄 𝐍𝐙𝐄𝐁 𝐏𝐋𝐔𝐒 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐓𝐈𝐍𝐄𝐑𝐈!  Finanțarea, în valoare de 11.698.500,85 de lei se va face prin PNRR.
Ministrul Dezvoltării Cseke Attila a semnat contractul de finanțare pentru construirea a patru blocuri de locuințe în municipiul nostru, pentru tineri și specialiștii din sănătate și învățământ.
Finanțarea, în valoare de 11.698.500,85 de lei (TVA inclus), se va face prin Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență.
Acest obiectiv de investiții se va realiza pe o componentă diferită față de blocul ANL. Consider că este foarte important să construim locuințe (blocuri) pentru tineri, deoarece una dintre prioritățile mandatului meu o reprezintă creșterea demografică.
Țin și vreau să fac tot ce-mi stă în putință pentru a oferi condiții de trai decente tinerilor, să îi motivăm să rămână acasă și astfel vom putea vorbi despre un viitor frumos al comunității noastre. Avem nevoie de tineri dedicați și implicați care ne pot ajuta să facem din Codlea un municipiu viu, care să devină a doua localitate a județului Brașov din punct de vedere economic.
Dezvoltarea industrială a municipiului nostru este un deziderat care va deveni realitate în viitorul apropiat.” se arată într-o postare pe pagina de Facebook a primarului municipiului, Cîmpeanu Mihai.
Sursa: Facebook Cîmpeanu Mihai