Acasă Actualitate Impact violent între două autoturisme pe Calea Făgărașului (FOTO)

Impact violent între două autoturisme pe Calea Făgărașului (FOTO)

0
Cu puțin timp în urmă a avut loc un accident de circulație pe Calea Făgărașului, din municipiul Brașov, în zona intersecției giratorii cu strada Cărămidăriei.
La fața locului au fost direcționate echipaje ale Poliției Rutiere Brașov, care efectuează cercetări pentru a se stabili circumstanțele în care a avut loc accidentul. 
În accident au fost implicate 2 autovehicule, iar din coliziune a rezultat vătămarea corporală a unei singure persoane (conducător auto), căreia i se acordă sprijin medical la acest moment, conștientă fiind. 
Traficul rutier se desfășoară cu restricții, urmând a fi curățat carosabilul în scurt timp.
Poliția Rutieră recomandă conducătorilor auto să circule cu prudență în zonă și să respecte indicațiile polițiștilor”, au spus reprezentanții ISJ Brașov.
Articolul precedentRIAL pierde un nou proces cu foștii angajați
Articolul următorTVA 5% pentru produse destinate copiilor
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.