Acasă Local Ghimbavul va avea o sală de sport modernă cu jacuzzi, bazin de...

Ghimbavul va avea o sală de sport modernă cu jacuzzi, bazin de înot semiolimpic și saune

0

Primarul orașului Ghimbav, Ionel Fliundra a anunțat că, astăzi, 6 iunie 2022, a fost semnat contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de extindere a unei moderne săli de sport.

Cetățenii din Ghimbav vor avea parte de un adevărat răsfăț. Sala va avea un bazin de înot semiolimpic, saună turcească, saună finlandeză, saună cu pereți de sare terapeutică, jacuzzi, camere de masaj, sală de fitness, sală pentru aerobic și două bazine terapeutice.

„Astăzi s-a semnat contractul de achiziții pentru proiectare și execuție extindere sală de sport cu bazin de înot semiolimpic cu trei tipuri de saună- saună turcească, saună finlandeză, saună cu pereți de sare terapeutică. De asemenea, vom avea un jacuzzi generos, vom avea un bazin terapeutic cu apă foarte sărată și un bazin terapeutic cu apă foarte fierbinte pe o parte și rece pe altă parte. Vom avea camere de masaj și două săli: una de fitness și una pentru aerobic.

Este un proiect al Primăriei și Consiliului Local Ghimbav, un proiect așteptat de toți ghimbășenii. Lucrăm în fiecare zi pentru a moderniza orașul și pentru a crește calitatea vieții. Acest centru SPA însoțit și de zona de sală de sport va aduce un plus de valoare orașului nostru, cetățenii putând să își petreacă timpul liber în zona de locuințe fără a mai merge în alte orașe.

Sperăm ca proiectarea să se finalizeze până la sfârșitul lunii octombrie după care, chiar dacă vremea nu este favorabilă, se pot începe lucrările de săpătură în prima etapă.

Termenul de execuție este de 18 luni astfel că, în anul 2024, această investiție ar trebui să fie predată la cheie cu toate avizele.

Vrem  să le transmitem cetățenilor orașului Ghimbav că suntem în grafic. Suntem cu proiectele pe care le-am promis în derulare, iar cele care nu sunt în lucrări sunt deja în etapele de proceduri, de studiu de fezabilitate, proiectare și de licitații.”, a declarat primarul orașului Ghimbav Ionel Fliundra.

Articolul precedentAtenție șoferi! S-a surpat o parte din zidul de sprijin al drumului spre Poiana Brașov
Articolul următorO nouă serie de voluntari s-a alăturat programului „Salvator din pasiune”