Acasă Actualitate (FOTO) L-a tras curentul în avion în drum spre Elveția? Cum a...

(FOTO) L-a tras curentul în avion în drum spre Elveția? Cum a parcat șeful de la Agenția Metropolitană Brașov

0

Veste bună! S-a întors în țară David Dragoș, boss-ul de la Agenția Metropolitană Brașov. Acesta a fost în ”pelerinaj” prin Davos, Elveția, unde se pare că ar fi poposit și primarul Allen Coliban.

Vestea proastă este că omul nu a învățat nimic din parcările partenerului său de mutat angajații de la Agenția Metropolitană la primărie. Luni seară, șeful ”biroului de resurse umane” al Primăriei Brașov se grăbea tare să ajungă la medicul de dinți. Astfel că a lăsat mașina pe unde a apucat, chiar dacă acolo era intrarea pe o străduță și încurca circulația. Mai mult, daca vreo mămică ar fi trecut cu un copil mic în cărucior, ar fi trebuit sa depășească pe partea carosabilă “obstacolul” lăsat de Dragoș David. Omul își permite, la leafa lui, o amendă este nesemnificativă.

Să sperăm că nu l-a ”tras” curentul în avion și are dureri de măsele, nu de alta, dar e multă treabă pe zona metropolitană.

Cât despre plimbarea făcută, probabil Brașovul cu atât rămâne. Cel puțin în ultimi ani, UAT-urile din județ nu au fost ajutate mai cu nimic, mulți dintre primari fiind total nemulțumiți de implicarea AMB. Județul chiar nu a ieșit în față cu proiecte mari așa cum ar fi trebuit. Dacă marile județe din țară au accesat o sumedenie de fonduri, la Brașov nu se vede mai nimic. În schimb, AMB a fost parteneră în organizarea târgurilor meșteșugărești.