Acasă Social Acționați în instanță Primăria Brașov pentru gropile de pe străzi!

Acționați în instanță Primăria Brașov pentru gropile de pe străzi!

0

Funcționează sau ba aplicația My Brasovcity?

Dacă își strică mașina în gropile de pe străzile municipiului, șoferii pot acționa Primăria Brașov în instanță și să solicite despăgubiri. Sunt ”cratere” care au apărut cu multe luni în urmă, dar nimeni nu le repară, deși suntem aproape la jumătatea anului. Dacă anul trecut, șefii administrației locale se plângeau de prea multă ploaie, anul acesta chiar nu a fost cazul, vremea a fost bună pentru plombat străzi.

De exemplu, pe strada Sitei există de luni bune o groapă din care ies două țepușe, fiind un adevărat pericol pentru șoferi. Din păcate, chiar dacă presa a scris, iar brașovenii au sesizat prin aplicația My Brasovcity despre acest aspect, NIMENI nu a luat măsuri așa cum ar trebui. Poate ar fi cazul ca și Poliția Rutieră să aplice o amendă administratorului pentru ”nepăsarea” de care dă dovadă.

Precizăm că în trecut primarul Allen Coliban recomanda brașovenilor să sesizeze orice problemă pe această aplicație. Numai că, la fel cum s-a întâmplat în acest caz, au fost și multe alte probleme sesizate, dar rămase fără rezolvare.

Întrebarea este la cel mai folosește aplicația dacă oamenii sesizează și nu se întâmplă nimic?