Acasă Social FOTO. Brașovenii, ”țepuiți” de administrația condusă de Coliban! Au așteptat în frig...

FOTO. Brașovenii, ”țepuiți” de administrația condusă de Coliban! Au așteptat în frig să vadă un film, dar cinematograful nu s-a mai deschis

Să vă fie rușine! Continuați cu minciunile și la trei ani de mandat!

Primăria Brașov a anunțat pe toate canalele de comunicare că miercuri, de la ora 17,00, la cinema Astra va rula filmul documentar „Brașov 1987 – Doi ani prea devreme”, în regia lui Liviu Tofan, o producție a Muzeului Județean de Istorie Brașov & Casa de producție TVR (2017). Și s-a anunțat de mai multe ori, nu doar o dată. Numai că, administrația condusă de primarul Allen Coliban le-a tras ”țeapă” brașovenilor care s-au adunat în fața cinematografului.

Deși au așteptat în frig să intre la film, nimeni nu i-a mai băgat în seamă. Efectiv oamenii au fost păcăliți! Nimeni nu a mai deschis ușa la cinema! Culmea, nu a fost nimeni prezent, măcar să ofere niște explicații.

Oare era atât de greu ca cineva din instituție să meargă la cinema și să le spună celor prezenți să nu mai aștepte degeaba în frig? Au fost angajați o mulțime de consilieri pe linie de partid, chiar nu putea cineva să le spună acestor brașoveni să nu mai aștepte?

Să vă fie rușine!

#primăriebrașovenilor…