Acasă Social Flori pe scări, festivalul comunității Orașului de Jos din Sibiu

Flori pe scări, festivalul comunității Orașului de Jos din Sibiu

0

Organizatorii festivalului Flori pe Scări reactivează oaza urbană din Piața Aurarilor weekendul acesta, de vineri până duminică, alături de floriști, artizani, artiști, specialiști și toți cei implicați în acest proiect minunat. Festivalul va avea loc între 1-3 septembrie, între 10.00-22.00.

Organizatorii v-au pregătit un spațiu de relaxare, pentru a lua o pauză de la tumultul și agitația vieții cotidiene.

„Ne propunem și vom și reuși cu sprijinul dumneavoastră și al echipei Flori pe Scări să atragem astfel atenția asupra Pieței Aurarilor care devine o alternativă stimulantă estetic și recreațional pentru familii, să aducem comunitatea laolaltă, iar turiștilor să le arătăm un altfel de Sibiu: unul dinamic, proactiv, care își promovează oamenii ce contribuie la evoluția lui.

Animăm zona prin expozițiile impresionante de flori, coordonate de Ioana Nechifor, plante verzi, demonstratie florala live,  workshop-uri atât pentru publicul larg, cât şi pentru florişti profesionişti, standuri cu vânzare de flori si produse artizanale, expozitii de pictură, tur ghidat, discuții cu specialiști, evenimente cu şi pentru copii, zonă de relaxare, picnic urban, muzică live și stare de bine cât cuprinde.”, au transmis organizatorii „Flori pe Scări”.

Articolul precedentFinanțare în valoare de 10 milioane de euro pentru agribusiness-ul românesc
Articolul următorPrelungire Rabla Local în Săcele