Acasă Social Finala Cupei României se joacă azi la Sibiu. Vezi ce restricții de...

Finala Cupei României se joacă azi la Sibiu. Vezi ce restricții de circulație sunt impuse

0

Aproape 1.000 de suporteri din Galați au pornit cu trenul spre Sibiu ca să susțină echipa în finala Cupei României, care se joacă azi seara pe stadionul municipal. Adversarii celor de la Oțelul Galați, fotbaliștii de la Corvinul Hunedoara, s-au recules în fața corbilor de la Grădina Zoologică din Sibiu. Ca la fiecare meci important, jandarmii de la Brașov vor fi prezenți și de data aceasta pe stadionul municipal. Iar spre deosebire de finala de anul trecut, care s-a jucat tot la Sibiu, de data aceasta administrația locală a interzis comercianților – magazine și terase – din centrul Sibiului, pe traseul Piața 1 Decembrie – Calea Dumbrăvii, să vândă alcool, potrivit turnulsfatului.ro.

Finala Cupei României la Fotbal se va juca între echipele CS Corvinul Hunedoara și ASC Oțelul Galați, miercuri, 15 mai, de la ora 20:30, pe Stadionul Municipal Sibiu. Având în vedere că este un meci cu o importanță deosebită, iar la Sibiu sunt așteptați mii de suporteri ai ambelor echipe, Comisia de sistematizare a circulației din cadrul Primăriei a avizat o serie de măsuri pentru buna desfășurare a evenimentului.

RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE

Astfel, conform unui comunicat de presă transmis de Primăria Sibiu, circulația se va închide:

  • pe sectorul de drum al străzii Școala de Înot dintre str. Rennes și Hotel Parc, în intervalul 18.00-20.30
  • pe str. Octavian Goga, pe tronsonul dintre sensul giratoriu cu N. Olahus și str. Dimitrie Anghel, de la ora 18.00, până la încheierea meciului
  • str. N. Olahus, în intervalul orar 18.00-20.30.

În ziua meciului, se va închide și parcarea de pe strada Mihai Eminescu, din zona fostului Restaurant Bolta Rece.

Foto: turnulsfatului.ro